Alle informatie over de voorstellingen

De voorstellingen waren van 3 tot en met 8 september 2019.

Vragen en antwoorden

Hoe laat gaat het terrein open?

De voorstelling start elke avond om 19.45 uur. Het terrein gaat open om 18.30 uur. Drankverkoop, bijvoorbeeld koffie of thee met speciale Toorn van Thunaerkoek, start ook om 18.30 uur.

Hoe betaal ik op het terrein?

Betaling gaat via muntjes. Muntjes zijn te koop voorafgaand, in de pauze en na afloop en kan contact of met pin. Alles op het terrein, ook het programmaboekje, wordt afgerekend met muntjes. Muntjes kosten 2 euro per stuk, alle consumpties kosten een muntje. Muntjes over? Die kunnen bij vertrek geretourneerd.

Wat als het regent?

De voorstellingen gaan, ook als het regent, gewoon door. Paraplu’s zijn niet toegestaan dus neem een regenjas mee als de voorspellingen matig zijn of maak gebruik van de gratis poncho’s.

Zitplaatsen en kleding

Op de tribune zijn 780 zitplaatsen, voor ieder een kuipstoeltje. Omdat de voorstelling tot 22.45 duurt en het later op de avond koud kan worden: neem warme kleding mee.

Toiletten

Er zijn toiletunits met voldoende toiletten.

Programmaboekje, inclusief alle liedteksten

In het programmaboekje staan alle liedteksten van de voorstelling. Het programmaboekje is te koop voor één muntje.

Geen kaartverkoop op het terrein

Wil je naar de try-out? Koop dan een kaartje bij een van de verkooppunten of online. Op het terrein is geen kaartverkoop.

Uitverkocht, toch naar de voorstelling?

De voorstellingen zijn uitverkocht. Toch naar de voorstelling? Op www.sleen.nu staan meerdere advertenties van mensen die kaarten aanbieden of willen ruilen. Kijk op het prikbord van sleen.nu of er geschikt aanbod voor u is. Tip: zijn er geen kaarten beschikbaar op de dag dat u wilt? Plaats zelf een gratis advertentie met de vraag of iemand een kaart over heeft.

Advertentie op het prikbord verwijderen?

Heeft u een advertentie op het prikbord van sleen.nu gezet en mag de advertentie eraf? Mail dan naar prikbord@sleen.nu en laat weten welke advertentie eraf mag.

Kaarten retour
De kaarten die online of via de verkooppunten verkocht worden voor De Toorn van Thunaer kunnen helaas niet retour. Het is voor de organisatie van De Toorn van Thunaer te veel werk om dat te regelen. We hebben een afspraak gemaakt met SleenWeb over het gebruik van het prikbord op de website www.sleen.nu. Het plaatsen van een advertentie op het prikbord van sleen.nu is gratis.
Parkeren

Alle auto’s, uitgezonderd die van gehandicapten met een geldige Gehandicaptenparkeerkaart en taxi’s, parkeren op een perceel grasland aan de Broeklanden in Benneveld. Geef in de routeplanner Broeklanden, Benneveld in. Meer informatie op de pagina Parkeren.

Parkeren minder validen

Volg vanuit alle richtingen de Hooiweg in Oosterhesselen. Verkeersregelaars wijzen de weg langs de Boksloot. Meer informatie op de pagina Parkeren.

Vrije zitplaatsen

Voor de voorstellingen zijn vrije zitplaatsen. De voorste rij is gereserveerd voor minder validen, verder kan iedereen een eigen plaats kiezen.

E-tickets kwijt?

Geen probleem! Ga naar tickets-kwijt en vul het bestelnummer van het ticket in. Het bestelnummer is te vinden op uw rekeningafschrift. Bij de gegevens van de bestelling staan de volgende gegevens: EV123456789012.

Geen e-mail met e-tickets ontvangen?

Controleer of de mail van Eventree (de partij die de ticketverkoop verzorgt) bij de spam / ongewenste mail terechtgekomen is. Zo niet: kijk bij E-tickets kwijt voor meer informatie.

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan via de website

Ziet het antwoord op uw vraag er niet tussen? Mail dan naar info@terklinke.nl