Data voor de audities gepland

Een mooi aantal deelnemers hebben we. Heel fijn dat er zoveel mensen mee willen doen! De zang- en acteeraudities zijn gepland en wel op zaterdag 19 mei, zaterdag 26 mei en zondag 27 mei. Wie zich opgegeven heeft als deelnemer heeft een mail ontvangen. En….die uitnodiging voor auditie is natuurlijk in het Drents.

Beste zangers, zangeressen, acteurs en actrices en aandere dielnimmers

Prachtig dat jullie je opgeven hebt um met te speulen in het historische muziekspektakel “De Toorn van Thunaer”. Het wordt vast een geweldige, unieke belevenis!

Er bint roem 20 rollen te verdielen die spreekteksten hebt, een diel daorvan zingt ok ienof meerdere solo’s en naogenog iederien möt op ienig moment wal argens zingen in koorverband. Er bint veul verschillende karakters in de rollen. Niet iederien is geschikt veur elk karakter. Dat sprek veur zich. Daornaost bint er veul fugurantenrollen waorvan meerderen metzingt in koorgedieltes.

Een diel van de anmeldings hef betrekking op het koor, een diel op koor en solo. Iederien die zuch opgeven hef kan met doen en wordt een zangauditie ofnummen.

Van de menschen die zuch veur koor meldt hebt hef een diel zuch ok anmeld als tonielspeuler met een rol. Die hebt apart een acteerauditie.

Tot slot bint der menschen die zuch allèn opgeven hebt as tonielspeuler. Die hebt allén een acteerauditie.
N.B. Er moet hiel veul figurerende rollen speuld worden, mar niet iederien hef altied spreektekst.

De audities

Wij hebt 3 auditiedagen pland:

  • Zaoterdag 19 mei van 13.00–17.30 uur: zangaudities
  • Zaoterdag 26 mei van 13.00–17.30 uur: zangaudities
  • Zundag 27 mei vanof 10.00 uur: acteeraudities

Alle audities en het overleg bint in M.F.C. De Brink, Brink 1 in Slien (het veurmalige gemientehoes).

Overleg met aandere dielnimmers

Op zaoterdag 19 mei van 16.00 tot 17.30 uur is er een overleg pland met ruiters, amazones, schaopherder en andere diereigenaren. Wij bespreekt dan jullie meugelijkheden en bijdrage an het muziekspektakel.

Let op: opgegeven als speler en geen mail ontvangen? Stuur een bericht aan info@terklinke.nl.