Eerste nieuwsbrief: jeugd gezocht

De eerste nieuwsbrief van de Toorn van Thunaer is verschenen! In de nieuwsbrief leest u onder andere dat we op zoek zijn naar jeugd: als zanger-speler, maar ook voor een jeugdkoor. Voor het jeugdkoor is de leeftijd 9-15 jaar. Meedoen als speler? Daarvoor zoeken we jongeren van 12-25 jaar. Aanmelden kan via deze website. Ga naar Meedoen als speler.

Presentatie voor leden?

Voor bestuursleden van zang, muziek en toneelverenigingen bieden we de mogelijkheid om aan te schuiven bij een repetitieavond voor een korte toelichting over het project. Bijvoorbeeld voor of na de repetitie of in de pauze. Wilt u daar gebruik van maken, neem dan contact op met het secretariaat van de stichting Ter Klinke via info@terklinke.nl

Nieuwsbrief gemist?

Heeft u zich wel aangemeld voor de nieuwsbrief, maar geen nieuwsbrief ontvangen? Kijk dan eens in de SPAM-box (ongewenst, reclame) van uw mail, soms komen nieuwsbriefmailtjes daar terecht. Echt niet ontvangen? Mail dan naar media@terklinke.nl. Mogelijk is er iets fout gegaan met uw mailadres bij de aanmelding. De nieuwsbrief (alsnog) lezen kan: nieuwsbrief Toorn van Thunaer maart 2018.

Nieuwsbrief ontvangen?

Nog niet aangemeld? Schrijf dan in voor de volgende nieuwsbrief via Abonneer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. Nieuwsbrief 2 verschijnt in april. U kunt ons ook volgen op Facebook.