Levendige handel in kaarten

Theaterspektakel De Toorn van Thunaer bij Oosterhesselen stijf uitverkocht: ‘Er is een levendige handel in kaarten ontstaan’. Met die kop schreef het Dagblad van het Noorden een artikel.

Handel in kaarten

Wie kaarten over heeft of wil ruilen: er staan verschillende advertenties op het het prikbord van www.sleen.nu. Aangeboden, ruilen, gevraagd: in soorten en maten. De redactie van sleen.nu heeft het er druk mee en plaatst en verwijderd meerdere berichten per dag.

Try-out

Kaarten kopen voor de try-out van dinsdag 3 september kan nog wel. Er zijn nog enkele toegangskaarten beschikbaar via de verkooppunten of online. Meer info op de pagina kaartverkoop.

Rectificatie

In het artikel staat een opsomming van de spelers en de verenigingen. Die lijst is niet compleet en de informatie komt niet van de organisatie van De Toorn van Thunaer. Een complete lijst geven is ondoenlijk, er doen spelers mee van veel verschillende verenigingen in de regio.

Speelterrein krijgt steeds meer vorm

De tribune staat en de (middeleeuwse) attributen worden aangesleept. De spelers oefenen sinds vrijdagavond op De Klencke. Kortom: het komt dichtbij!