Nog twee groepen medewerkers in de spotlights

In een reeks van veurstellings staot de speulers en de muzikanten zes dagen volop in de spotlights. Net as gisteren vandaag weer twie groepen die op de achtergrond een onmisbare rol speult in de organisatie van de Toorn van Thunaer.

De vrijwilligers van de kaartcontrole, de muntverkoop en verkoop van de programmaboekies en de begeleiders van het publiek

Aj van het grote parkeerterrein of de MIVA pakeerplaots het evenemententerrein op komt is dit het eerste contact met oeze organisatie. Kaortien scannen, deurverwiezen naor de muntverkoop en de verkoop van de programmaboekies en dan opvangen worden deur de vrijwilligers die je naor het horecaplein verwiest , de weg wiest bij de tribune of vraogbaak bint. Allemoal herkenbaar in de grune Ter Klinke bodywarmer met geel logo. Veul complimenten vanoet het publiek veur dizze groep vrijwilligers!

De vrijwilligers op het horecaplein

Under leiding van de commissie horeca met Engbert ter Heide, Henk Reinders, André Sijpkes en Marissa Steenbergen is der een geëuliede machine neerzet die de hiele catering op het speulterrein verzörgt, inclusief een warme maoltied veur de speulers.

Met heur secondanten Goos Beukema, Anke, en Fred de Hullu en Dina Nieborg en een leger an vrijwilligers achter toog en bar slaag wij der in um het 800-koppige publiek vlot van een kop koffie/thee met Toorn van Thunaerkoek, een drankien – der is zölfs Glühwein – of een warme rookworst te veurzien. In de pauze lukt dat binnen een half uur en dat is een groot compliment! De vriendelijke en efficiënte bediening levert de organisatie veul complimenten op!