Programmaboekjes met alle liedteksten

De programmaboekjes zijn klaar! Ze zijn vanavond dinsdag 3 september te koop bij de voorstellingen voor 1 munt. Het is een mooi naslagwerk met het verhaal van de voorstelling, veel foto’s en de liedteksten van alle 23 liedjes. Verhaal, liedjes en muziek zijn zelfgeschreven door Harm Dijkstra en Jan Kruimink.

Routeboekjes

In het programmaboekje natuurlijk ook nog reclame de routeboekjes. De boekjes zijn samengesteld door de historische verenigingen in de regio. Het wandelrouteboekje is samengesteld door Harm Jan Lesschen uit Oosterhesselen. Het fietsrouteboekje is gemaakt door de historische vereniging Klenckerheugte uit Oosterhesselen (Geert Hubers), historische vereniging Zweeloo (Madeleine Beaumont) en Stichting Streekeigen Sleen (Gezinus Renting). De beide routeboekjes zijn ook te koop op het evenemententerrein!

Naar de voorstelling?

Voor de try-out zijn nog kaarten te koop tot dinsdag 3 september 19.30 uur. Op het terrein worden geen toegangskaarten verkocht. Meer weten over de openingstijden van het terrein, het parkeren, de catering en wat als het regent? Kijk op de pagina informatie.