Wat een mooi Toornweekend!

Het is vakantie, maar afgelopen zaterdag en zondag zijn de repetities weer gestart. Spelers van De Toorn van Thunaer moesten bij aanmelding al aangeven dat ze het tweede deel van de zomervakantie beschikbaar zouden zijn. Er moet weer geoefend worden want de uitvoeringen naderen!

Mooie start en volop in het nieuws

En wat een prachtig start was het. Er gebeurde veel!

  • Een artikel van Inky de Jonge in het Dagblad van het Noorden over De Toorn van Thunaer: Laat Thunaer’s Toorn maar komen.
  • Het artikel is geschreven dankzij een tip van Willemien Dijkstra, het Dagblad schreef over haar en haar rol in Soldaat van Oranje. Zie www.sleen.nu.
  • Bij de eerste rippetitie was ook Esselien de Groot aanwezig. Zij schreef een mooi artikel op Coevorder Nieuws: De Toorn van Thunaer – wat een enthousiasme!
  • Annemiek Meijer schreef over De Toorn van Thunaer in het augustusnummer van Zinnig
  • De schaapskudde van Benneveld is verhuisd naar de speellocatie op De Klencke. Lees meer.

Vier uitverkochte voorstellingen!

Zoveel in het nieuws… dat heeft z’n effect gehad op de kaartverkoop. Er zijn nu vier uitverkochte voorstellingen, alleen voor de première op woensdag 4 september (beperkt aantal) en voor de try-out op dinsdag 3 september zijn nog kaarten te koop. Al met al een fantastische start na de vakanties!

Let op: de artikelen van het Dagblad van het Noorden zijn Plus-artikelen. Maak een account aan om het hele artikel te lezen. De foto is van Jan Zeeman.