Zangstemmen, partituren en muziekbestanden

De liedjes voor De Toorn van Thunaer zijn klaar. Het zijn totaal twintig liedjes. Alle bladmuziek voor de zangstemmen en partituren zijn gedeeld met de spelers.

Muziek

Alle muziek is ingespeeld en is als midi-bestand en mp3 beschikbaar. De spelers kunnen dus al oefenen en voorbereid starten met de eerste repetities in januari. Nog even de Drentse tekst die aan alle spelers is gestuurd:

Versie 2 van het script stiet op de webstee

Versie 2 van het script stiet op de webstee. Bladmuziek, midi-files en mp3 bestanden staot der ok op.

IJ vindt de bladmuziek zangstemmen en bladmuziek partituren op de webstee. De muziek van de zangstemmen stiet der op as midi-file en as mp3 bestand. IJ kunt ien van beide kiezen um de muziek te beluusteren. Zo kuij zölf an het rippeteren met veur je relevante zangnummers. Het wes zuch eigenlijk vanzölf, mar as der vraogen bint: even een mailbericht hen info@terklinke.nl.

Script as boekwark

Bij het begun van de rippetities in januari 2019 wordt het script samen met de bladmuziek en zangstemmen in gedrukte vörm oetreikt.

Vraogen nao de bijienkomst op locatie op 18 november

De mieste vraogen hadden betrekking op rippetities en anwezigheid bij de rippetities. Wij verwacht dat alle speulers met een spreekrol in combinatie met een solo of ensemble zangrol bij de eerste tenielrippetitie op zaoterdag 5 januari 2019 vanof 13.30 uur aanwezig bint in MFC de Brink in Slien. IJ kriegt dan meer informatie over de invulling van de tenielrippetities.

Hetzölfde geldt veur de zangrippetities: alle speulers die metzingt, solo, in ensemble of groot koorwordt verwacht op de eerste zangrippetitie op zundag 13 januari 2019 vanof 13.30 uur in de Hesselerhof in Hesseln. Ok dan meer informatie over de invulling van de zangrippetities.