Professionals

microfoon-auditie-doen-voor-de-toorn-van-thunaerDe Toorn van Thunaer wordt uitgevoerd door een groot aantal vrijwilligers. Er doen 175 zangers, acteurs, musici, ruiters, amazones en dierenhoeders mee. Een groot gezelschap vrijwilligers uit de hele regio!

De spelers krijgen de kans om samen te werken met een aantal professionals. De volgende personen hebben toegezegd mee te werken aan onze productie.

Jos Pijnappel, arrangeur

Arrangeur, dirigent, altviolist. Met veel ervaring in de wereld van zowel amateur als professionele muziek houdt hij zich fulltime bezig met het arrangeren voor diverse artiesten en orkesten. Meer over Jos Pijnappel.

Jeroen Rienties, zanger

Musicalzanger uit Dalen.

Tjako van Schie, pianist

Is geboren in Coevorden en studeerde piano aan het conservatorium in Zwolle. Hij is correpetitor aan het Conservatorium van Amsterdam en gastdocent aan de Escola Superior de Música das Artes do Espectáculo in Portugal. Hij is uitvoerend musicus, pianist bij enkele koren, componist en arrangeur. Meer over Tjako van Schie.

Sjoerd Wagenaar, adviseur

Was jarenlang artistiek leider van de PeerGrouP, locatietheater. Zijn ervaring met theater maken in een landschap is zeer bruikbaar voor De Toorn van Thunaer.