Professionals

microfoon-auditie-doen-voor-de-toorn-van-thunaerDe Toorn van Thunaer wordt uitgevoerd door een groot aantal vrijwilligers. Er doen 175 zangers, acteurs, musici, ruiters, amazones en dierenhoeders mee. Een groot gezelschap vrijwilligers uit de hele regio!

De spelers krijgen de kans om samen te werken met een aantal professionals. De volgende personen hebben toegezegd mee te werken aan onze productie.

Jos Pijnappel, arrangeur

Arrangeur, dirigent, altviolist. Met veel ervaring in de wereld van zowel amateur als professionele muziek houdt hij zich fulltime bezig met het arrangeren voor diverse artiesten en orkesten. Meer over Jos Pijnappel.

Jeroen Rienties, zanger

Geboren in Emmen, getogen in Erica en woonachtig in Dalen, studeerde in 2003 af aan de Pabo in Emmen. Na de Pabo vervolgde hij zijn studieloopbaan met de opleiding musical/muziektheater aan het conservatorium van Alkmaar. Daar volgde hij zang- dans- en dramalessen en workshops en speelde hij in verschillende voorstellingen. Jeroen is nu werkzaam als muziekdocent op het Hondsrugcollege in Emmen. Meer over Jeroen Rienties.

Tjako van Schie, pianist

Is geboren in Coevorden en studeerde piano aan het conservatorium in Zwolle. Hij is correpetitor aan het Conservatorium van Amsterdam en gastdocent aan de Escola Superior de Música das Artes do Espectáculo in Portugal. Hij is uitvoerend musicus, pianist bij enkele koren, componist en arrangeur. Meer over Tjako van Schie.

Hanneke Braam, regisseur

Hanneke Braam is in 1979 geboren in Oosterhesselen. Ze volgde al jong acteerlessen. Tijdens haar opleiding op de Hogeschool voor de Kunsten groeide de liefde voor de regie. In 2004 heeft ze haar eigen gezelschap Braamtheater opgericht en heeft ze ruime ervaring in de regie met elk seizoen nieuwe producties. Verder is Hanneke vaste regisseur van cabaretière Anne Neuteboom en geeft ze acteerles aan de  vooropleiding zone 1380 in Weesp. Meer over Hanneke Braam.

Sjoerd Wagenaar, adviseur

Was jarenlang artistiek leider van de PeerGrouP, locatietheater. Zijn ervaring met theater maken in een landschap is zeer bruikbaar voor De Toorn van Thunaer.

Janet Emmelkamp, zangbegeleiding

Janet is heeft klassieke zang gestudeerd aan het conservatorium van Utrecht en heeft ruime ervaring in het theater en als soliste. Nu heeft ze haar eigen zangpraktijk Atelier aan het Klooster in Zweeloo. Meer over Janet Emmelkamp.